ETUSIVU
ESITTELY
KOIRAT
UUTISIA
KUVIA
LINKIT

» 2004 » 2005 » 2006 » 2007 » 2008 » 2009
» 2010 » 2011 » 2012 » 2013 » 2014 » 2015Loppuvuoden yhteenveto
Syksyllä aloitettiin näyttelytauko ja muutenkin hiljennettiin tahtia kasvavan vauvavatsan takia. Hyrrän kannalta tämä pakollinen, pitkä tauko tuli hyvään saumaan, jotta saa rauhassa kasvaa henkisesti ja toivon mukaan kerätä hieman rohkeutta vieraita ihmisiä kohtaan. Vauvavatsan piti kasvaa tammikuun puolelle, mutta tytär ilmoittikin tulostaan jo joulukuussa, joten saimme tämän suloisen pienen tytön tyllerön sopivasti joululahjaksi.


© Noora Leppänen

Koirat ovat ottaneet uuden tulokkaan hyvin vastaan. Tyson ei ole oikeastaan yhtään ollut kiinnostunut, Remy taas haluaa osallistua kaikkeen tekemiseen. Figo ja Jammu ovat niin höppänöitä vanhuksia etteivät ole pahemmin edes kiinnittäneet huomiota. Hyrrä käy nopeasti moikkaamassa, mutta kirmaa nopeasti Remyn tykö leikkimään. Alpo on ollut paljon vauvan seurassa ja sen lempi nukkumispaikka onkin vauvan kehdon vieressä. Ja penkille on noustava katsomaan kun vauva on pöydällä.

Näyttelyt jatkuvat taas keväällä 2015. Tiedä vaikka Alponkin kanssa palattaisiin vielä luolille. Alkuvuodesta syntyy Alpon jälkikasvua kennel Blue Beret´siin. Remy menee luustokuviin kevään aikana. Alponkin selkä on tarkoitus kuvauttaa kevään aikana.

Innolla kohti uutta vuotta ja uusia kokemuksia. Ainakin hyvin erilainen vuosi tulee olemaan, kun opetellaan lapsiperhe-elämää.


 

27.9.2014 Remyn terveystarkastukset
Nurmijärvelle reissattiin Maaritin kanssa koiria tutkituttamaan silmien ja polvien osalta. Remyn silmät tutkittiin ennen ja jälkeen tippojen. Toisesta silmästä löytyi yksi ripsi eli tulokseksi tuli distichiasis. Polvet olivat terveet 0/0


 

14.9.2014 Turku pentunäyttely
Hyrrän viimeinen pentuluokan esiintyminen. Poika saa jäädä nyt kotiin rauhassa kasvamaan ja kehittymään erityisesti henkisesti. Katsellaan talvella uudemman kerran junioriluokkaikäisenä näyttelyitä. Pentuluokista tulokset ovat olleet hienot vaikkakin haasteita on matkassa ollut.

Turussa aussiet tuomaroi Pirjo Aaltonen. Tällä kertaa oli enemmän aussieita paikalla. Hyrrän kanssa samassa luokassa oli yhteensä 4 urospentua ja näiden poikien lisäksi paikalla oli myös kaksi narttua. Hyrrä esiintyi muuten hienosti tuttuun tyyliinsä, mutta väisti tuomaria. Tuloksena kuitenkin hienon arvostelun kera ROP-pentu. Ryhmiin emme jääneet.

Arvostelu: Hyväluustoinen urospentu. Oikeat mittasuhteet. Hyvä pään vahvuus. Hyvä tiivis ylälinja. Sopusuhtaiset kulmaukset. Oikean laatuinen karvapeite. Hyvät sivuliikkeet.


 

23.8.2014 Vantaa pentunäyttely
Vantaalla Hyrrä oli ainoa aussielapsonen Nina Jangerin tuomaroidessa. Väistettiin ja paljon, mutta saatiin kuitenkin arvostelu käytyä loppuun. Arvostelu oli hieno vaikkakin toivottiin lisää treeniä käsittelyyn. Tuloksena ROP-pentu. Ryhmässä ei sijoituttu.

Arvostelu: 5kk vanha, vankka urospentu jolla selvä sukupuolileima. Kookkaat, turhan raskaat korvat. Leikkaava purenta. Tyypillinen ilme. Erinomainen otsapenger. Kaunis kaula. Ikäisekseen vahva runko. Tasapainoisesti kulmautunut. Liikkuu erinomaisella sivuaskeleella ja ikäisekseen varsin yhdensuuntaisesti. Tarvitsee käsittelyharjoitusta.


 

20.8.2014 Match show Tampere
Viime hetken harjoitus ennen tulevana viikonloppuna olevaa pentunäyttelyä. Hyrrä esiintyi hienosti pentukehässä ja voittikin tuloksella PUN-1. BIS-kehässä meitä juoksutettiin paljon, mutta pikkumies sen kuin jaksoi laittaa parastaan. Tuloksena hienosti BIS-2! Pentukehässä ei paljoakaan epäröity ja BIS-kehässä osa tuomareista oli ihan ok Hyrrän mielestä, mutta osaa väistettiin hieman enemmän.


 

11.8.2014 Australianpaimenkoirien erikoisnäyttely, Hyvinkää
Tänä vuonna erkkari oli poikkeuksellisesti maanantaina heti Maailman Voittaja-näyttelyn jälkeen. Meidän matkassa oli mukana Hyrrä ja Remy. Hyrrä ehti sopivasti täyttää 5kk ennen näyttelyä, joten sekin pääsi osallistumaan pikkupentuluokaan. Taas oltiin hieman eri mieltä käyttäytymisen suhteen, mutta pienen taistelun jälkeen esiinnyttiin varsin mukavasti. Hyrrä oli ainoa urospentu koko näyttelyssä, sai KP:n ja oli lopulta VSP-pentu.

Arvostelu: Good head qualities. Nice ear set. Good length of neck. Bone ok. Good depth of brisket for a body. Moves steadily. Good color. Need to keep on eye on temperament.

* * *

Remy kilpaili nuorten luokassa ja sai EH:n mukavalla arvostelulla. Todennäköisesti Remy jää nyt näyttelytauolle ja kiertelee kehissä aina silloin tällöin.

Arvostelu: Moves nicely when settled. Good rich red color. Good reach of neck and clean shoulders. Firm topline and good angles. Slightly small in type for me.


 

2.8.2014 Kokemäki ryhmänäyttely
Ilmoitin Remyn Kokemäen ryhmikseen, missä aussiet tuomaroi latvialainen Ligita Zake. Remy yllätti täysin saaden ensimmäisen ERINOMAISENSA! Meidän pieni kirppu. SA:ta ei saatu pienen koon takia, mutta tuo ERI oli jo lottovoitto meille ja siihen olemme enemmän kuin tyytyväisiä. Remy oli ainoa junioriuros, joten tulos ERI/1.

Arvostelu: Small size. Masculine enough. Well balanced. Correct type of head and expression. Well developed body. Correctly angulated. Moves well. Correct temperament.

Tysonin poika Glenhouse´s Against All Odds "Torres" oli myös näytillä, ensimmäistä kertaa avoimessa luokassa. Loppukeväästä eläinsuojelullisista syistä kasvattajalle palautunut Torres oli päässyt kesän aikana hienoon kuntoon ja löi kaikki ällikällä sijoittuen PU2 kera vara-SERTin!! Hienoa Torres!

Kaikkien kuvien © Noora Leppänen


Hyrrä oli matkassa mukana. Tässä vielä ollaan siistissä kunnossa..


Uimamaisterit


 

27.6.2014 Aussie Open, Tampere
Aussie Openin järjesti tänä vuonna FINASC (Finnish Australian Shepherd Club) ja paikalle oli saapunut tuomariksi Yhdysvalloista ASCA:n kasvattajatuomari Richard W. Pittman. Openissa kilpaillaan väriluokittain, pennut ja veteraanit erikseen omissa luokissaan. Meiltä osallistui Hyrrä pentuihin ja Remy punaisiin uroksiin. Kovasti olisi tehnyt mieli ottaa myös Tyson mukaan, mutta kahta punaista urosta on vaikea esittää samaan aikaan, joten tällä kertaa vain Remy pääsi mukaan.

Hyrrän kanssa pennuissa kilpaili sen veli Ares (Glenhouse´s Fullmetal Jacket). Hyrrä vei tällä kertaa pidemmän korren voittaen urospennut ja ollen lopulta ROP-pentu. Käytös oli jotain aivan kamalaa, mutta tuomari oli onneksi hyvin ymmärtäväinen. Kehui Hyrrää ja suositteli harjoittelemaan paljon.

Arvostelu: Very well balanced puppy for his age. Moving away a little close in the rear. Front is nice but loose like a puppy would be (normal for his age). Did crowl but wasn´t aggressive.


Hyrrä ja Ares


Hyrrä


Remyn vuoro oli heti pentujen jälkeen ja pikku punainen olikin melkoinen virtapiiri kun ennen kehää ei ehditty mitään tekemään. Pysyttiin sentäs jotenkin paikoillaan ja ravattiin pääasiassa liikkuessa. Punaisia uroksia oli yhteensä viisi ja me pääsimme punaisten urosten 4. sijalle. Arvostelu oli varsin mukava.

Arvostelu: He appears to be the youngest dog in the class. Nicely balanced. Nice movement. Was wide in front when coming towards. Would like to see his head drop some. Nice angulation. Nice timing on the movement.


Remy


Omien lisäksi kehässä tuli pyörähdettyä vielä muutamaan otteeseen päivän aikana. Sijoituksille päästiin ja päivän lopuksi esitettiin vielä Glenhouse´s kasvattajaluokka kolmannelle sijalle.Hyrrän isä "Kentsu" Saussurea Top Priority mustien urosten 3.

* * *"Tyyris" Glenhouse´s You Know My Name mustien narttujen 4.

* * *"Muikku" Keepsake Sangria veteraaninarttujen 4.


 

19.7. & 26.7.2014 Match showt Pälkäneellä ja Tampereella
Viime lauantaina Hyrrä pääsi ensimmäiseen mätsäriinsä. Remy lähti henkiseksi tueksi mukaan ja vähän itsekin muistelemaan kuinka siellä kehässä käyttäydytään. Hyrrä kilpaili pennuissa ja sai sinisen nauhan. Väisti tuomaria ja jopa murisi. Voi jestas mikä mörkövaihe sille on tullut. Eihän se koskaan ole mikään yltiösosiaalinen ollut vieraita kohtaan, mutta nyt meni jo liioittelun puolelle. Tuomari oli kuitenkin ymmärtäväinen ja yritti tehdä tuttavuutta useampaan kertaan. Sinisten kehässä Hyrrä esiintyi hienosti kunhan siihen ei koskettu. Tuomari valitsi sen neljän parhaan joukkoon seisomisen ja liikkumisen perusteella. Tässä kohtaa tuomari tuli uudelleen kokeilemaan josko Hyrrä antaisi koskea. Antoi kyllä mutta oli todella epävarma. Siispä pääsimme sijalle neljä, mikä oli minun makuun huippu hieno suoritus tuolla käytöksellä.

Remy kisasi isoissa aikuisissa koirissa. Se esiintyi kuin vanha tekijä vaikka montaakaan kertaa ole kehässä ollut eikä kyllä montaa kertaa ole moisia juttuja harjoiteltukaan. Tuloksena punainen nauha ja punaisen luokan 2. Hieno Remy! Äiskän sydänkäpynen.


Tänään oli taas vuorossa mätsäri. Mukaan lähti vain Hyrrä tekemään kenraaliharjoituksen ennen huomista Aussie Open showta. Viime kertaisen murina-väistely esityksen jälkeen ollaanko koko viikko harjoiteltu vieraan ihmisen tekemään kopelointia ja hampaita on katseltu moneen otteeseen. Harjoitus tuotti tulos, kun Hyrrä esiintyi niin hienosti tänään. Seistä ja ravata se osaa kuin vanha tekijä, mutta yllätyin itsekin tänään kuinka hyvin se antoi tuomarin tutkia. Tänään kaikki tuomarit tulivat todella hienosti pennun tykö, eli menivät ensin kyykkyyn, antoivat haistaa ja sitten vasta kopeloitiin. Hyrrä sai punaisen nauhan ja tuomari kehui sen maasta taivaisiin. Sanoi Hyrrän heti iskeneen silmään. Punaisten kehässä meidät valittiin ensin jatkoon ja nopeasti meidät siirrettiin myös jonon ensimmäisiksi. Ei ollut ilmeisesti tuomarin vaikea valita. Taas saatiin paljon kehuja kuinka hienosti Hyrrä esiintyy ja liikkuu tuon ikäiseksi (4,5kk). Nokka kohti BIS-pentu kilpailua. Tässä mätsärissä pennuille oli oma BIS-kisa eivätkä kilpailleet aikuisia koiria vastaan. BIS-pentukisassa Hyrrää kopeloi kolme muuta tuomaria, joista yksi oli mies, eli hyvää harjoitusta saatiin tänään. Lopulta aloitettiin sijoittaminen. Kamalasti jännitti meikäläistä ja kun lopulta kerrottiin voittaja, sanottiin että "kiistattomasti voiton vie australianpaimenkoira Hyrrä". Meidän pikku jätkä meni siis vanhempien pentujen ohi ykköspaikalle ollen BIS-pentu! Olin kyllä super ylpeä Hyrrästä, joka käyttäytyi niin hienosti ja omaa kehävuoroa odotellessa vain nukkui kehän ulkopuolella eikä ottanut mistään stressiä. Meni jopa itse vieraan ihmisen tykö mitä ei todellakaan usein (juur koskaan) tee. Kyllä nyt oli äiskä ja iskä ylpeä pikku pojastaan ja minä myös!


 

18.7.2014 Touko-heinäkuun tuloksia
Meidän koirat ovat viettäneet kesälomaa, mutta Tysonin jälkeläiset ovat olleet esillä niin luonnetesteissä kuin näyttelyissäkin.

RIEKONHOVIN FIDDLE-DE-DEE "Niilo"

Luonnetesti 25.5.2014 Raahe
Tuomareina Jorma Kerkkä ja Reijo Hynynen.

Toimintakyky +1 kohtuullinen
Terävyys +1 pieni ilman jäljelle jäävää hyökkäyshalua
Puolustushalu +1 pieni
Taisteluhalu -1 pieni
Hermorakenne +1 hieman rauhaton
Temperamentti +1 erittäin vilkas
Kovuus +1 hieman pehmeä
Luoksepäästävyys +2a luoksepäästävä, aavistuksen pidättyväinen
Laukauspelottomuus +++ laukausvarma
+95 p. hyväksytty -> FI MVA!!

Näyttelyt:
18.5.2014 Oulu KV AVO ERI/1 SA PU4
7.6.2014 Suomussalmi ryhm. VAL ERI/1 SA PU3

* * *

RIEKONHOVIN FULL OF JOY "Luna"

Luonnetesti 29.6.2014 Maaninka
Tuomareina Jorma Kerkkä ja Leena Berg.

Toimintakyky +1 kohtuullinen
Terävyys +1 pieni ilman jäljelle jäävää hyökkäyshalua
Puolustushalu -1 haluton
Taisteluhalu +2 kohtuullinen
Hermorakenne +2 tasapainoinen
Temperamentti +1 erittäin vilkas
Kovuus +1 hieman pehmeä
Luoksepäästävyys +3 hyväntahtoinen, luoksepäästävä, avoin
Laukauspelottomuus +++ laukausvarma
+173 p. hyväksytty

* * *

RIEKONHOVIN FORCE MAJEURE "Mauri"

Näyttelyt:
6.7.2014 Pärnu, Viro KV VAL ERI/1 SA PU2 VARA-CACIB

* * *

RIEKONHOVIN FARMER BOY "Miro"

Näyttelyt:
1.6.2014 Keuruu ryhm. AVO ERI/1 SA PU2 VASERT

* * *

RIEKONHOVIN FALLEN ANGEL "Hilla"

22.5.2014 silmäpeilauksessa todettu silmät terveiksi

* * *

GLENHOUSE´S AROUND THE CLOCK "Aatu"

Näyttelyt:
3.5.2014 Harjavalta ryhm. NUO EH/1

* * *

GLENHOUSE´S ANTS IN YOUR PANTS "Elvis"

Näyttelyt:
24.5.2014 Alavus kr NUO EH/4

* * *

GLENHOUSE´S AMAZING LADY LUCK "Fixu"

Rally-toko:
1.5.2014 Ylöjärvi ALO1


 

12.5.2014 Selma suoritti BH-kokeen
"Selma" Riekonhovin Full Of Faith suoritti BH-kokeen hyväksytysti, isot onnittelut!!


 

4.5.2014 Tampere KV
Remyn kanssa käydään harvakseen näyttelyissä sen pienen koon takia. Tampereen näyttelyyn on periaatteessa pakko osallistua, kun kotikaupungissa sellainen järjestettiin. Remy pikkuinen esiintyi kauniisti vauhdikkaalla askeleella ja seisoi erittäin nätisti koko ajan. Vapaana seisomista on kokeiltu muutaman kerran, mutta nopeana oppijana Remy suoriutui tästäkin täydellisesti. Ihana pikku poikani! Harvoin tulee hypittyä riemusta, kun koira saa EH:n mutta Remyn kanssa se on jo hieno saavutus. Tuloksena siis EH. Tuomari oli Remyn suhteen hieman vähäsanainen, mutta arvostelu kuvaa Remyä kyllä erinomaisesti. Luonettakin korostettu neljällä eri adjektiivilla. Aussiet tuomaroi kanadalainen Richard Paquegtte.

Critique: Dark & smaller type. Strong level topline. Animated, keen & eager temperament. Head could be stronger with stronger muzzle. Movement is free & easy. Good temperament.


 

30.4.2014 Tysonin DNA-testit
Monen mutkan kautta kävi ilmi, että Tyson on syytä testata HSF4 kaihigeenin suhteen. Tulos ei mieltä lämmittänyt: Tyson on HSF4 kantaja, kantaa siis yhtä kaihigeenikopiota. Samalla testasin mielenkiinnosta MDR1 (lääkeyliherkkyys), minkä suhteen Tyson on terve eli +/+. Elämä jatkuu vaikkakin pieni pettymys mielessä.


 

26.4.2014 Lahti KV
Lahdessa aussiet arvosteli australialainen Danielle Dryburgh. Riekonhovin Force Majeure "Mauri" nappasi PU2 sijan saaden ensimmäisen CACIBinsa. Isot onnittelut!


 

25.4.2014 Hyrrä talossa
Äitini on jo vuosia haaveillut töpöhäntäisestä merle uroksesta. Haaveen toteutumista ei ole sen ihmeemmin suunniteltu, mutta kohtalo taisi nyt vaikuttaa hieman lopputulokseen. Maaritin kanssa juttelin Ququn tämän kevään pennuista ja esille tuli merle töpö poika, joka etsii kotia missä sitä tuotaisiin esille. Vitsinä heitin, että kun kerron tästä äidilleni, pentu tulee varmasti meille. Kuinkas sitten kävikään... Hyrrä muutti viikonloppuna Ruutanaan ja on jo ottanut paikkansa meidän poikalaumassa. Remy on suuri idoli ja paras kaveri Hyrrälle. Ääntä tästä pikkuisesta löytyy ja sitä kuullaan aina kun Hyrrä ei ole jostain asiasta samaa mieltä. Reipas pieni poika! Hyrrä on osaomistuksessa minulla ja Maaritilla, mutta arjessa Hyrrä on täysin äitini koira.


 

18.4.2014 Vesilahti rn
Alpon kanssa näytillä Vesilahdessa n. 40 min ajomatkan päässä meiltä kotoa. Mäyräkoirat arvosteli kasvattaja-tuomari Pauliina Sjöholm (kennel Badamtam´s). Alpo ei ollut tällä kertaa ollenkaan tuomarin mieleen, vaikka esiintyikin erinomaisesti. Tästä ei kuitenkaan lannistuta, tämä on vain yksi tulos monien joukossa. Tuloksena T (tyydyttävä), lisäkommentein että etuosa on niin suora että koira kulkee lähes pystysuuntaisesti edestä. Lisäksi rintakehä on niin lyhyt, että alalinja kuroutuu liikaa.

Arvostelu: Lyhytrunkoinen, sopivan kokoinen uros. Melko hyvä pää, aavistuksen vaaleat silmät. Lihaksikas kaula. Erittäin etuasentoiset lavat ja suorat olkavarret, tämän vuoksi koiran koko asento on turhan pystysuuntainen, varsinkin liikkeessä. Erittäin lyhyt ja syvä rintakehä. Vahva luusto. Lyhyt lantio. Niukat takakulmaukset. Erinomainen karvanlaatu. Melko korkea häntä. Liikkuu reippaasti, mutta lyhyesti.


 

13.4.2014 Luonnetesti
Tänään saimme hienoja uutisia Tuulalta (kennel Riekonhovin). Mauri ja Hilla suorittivat tänään luonnetestin ja molemmat saivat hyväksytyn tuloksen, joten heitä voi nykyisin tituleerata Suomen muotovalioiksi! Isot onnittelut kasvattaja-Tuulalle sekä Päiville koiriensa hienoista suorituksista ja uusista titteleistä!

"Mauri" Riekonhovin Force Majeure LTE 125p. laukasvarma -> FI MVA
"Hilla" Riekohovin Fallen Angel LTE 82p. laukausvarma -> FI MVA


 

11.4.2014 Terveystuloksia
Tysonin tytär "Fixu" Glenhouse´s Amazing Lady Luck kävi kuvauttamassa luustoa ja tulokset olivat mitä parhaimmat: lonkat A/A, kyynärät 0/0, selkä LTV0. Onnittelut terveestä koirasta perhe Mahlamäelle ja kasvattaja-Maaritille!


 

29.3.2014 Terveystuloksia
Tysonin ensimmäisestä pentueesta Mauri-poika (Riekonhovin Force Majeure) kävi kuvattamassa lonkat ja kyynärät, ja eilen oli tullut KoiraNetiin viralliset tulokset näkyville. Lonkat B/A ja kyynärät 0/0! Onnittelut hienoista tuloksista!


 

8.3.2014 Seinäjoki rn
Seinäjoelle matkasi kolme Tysonin jälkeläistä Glenhouse´s pentueesta. Aussiet tuomaroi suomalainen Lena Danker. Onnittelut kaikille hienoista tuloksista!

"Aatu" Glenhouse´s Around The Clock NUO ERI/2 SA PU4
"Elvis" Glenhouse´s Ants In Your Pants NUO EH/4
"Fixu" Glenhouse´s Amazing Lady Luck NUO EH/1


 

6.3.2014 Terveystuloksia
Glenhouse´s A-pentuetta on helmi-maaliskuun aikana tutkittu ja hienoja tuloksia on tullut. Isukki perheineen ovat oikein ylpeitä jälkikasvusta!

"Torres" Glenhouse´s Against All Odds Polvet 0/0, silmät terveet (2/14)
"Aatos" Glenhouse´s A Long Way To Run Lonkat B/B, kyynärät 0/0
"Fixu" Glenhouse´s Amazing Lady Luck Silmät terveet (2/14)


 

22.-23.2.2014 Jyväskylä KV
Lauantaina oli paimenten kehä romanialaisen Petru Muntean arvosteltavana. Tysonin jälkikasvua oli näytillä hyvin tuloksin. Hilla repäisi ja vei voiton nartuissa, onnittelut!

"Hilla" Riekonhovin Fallen Angel VAL ERI/1 SA PN1 CACIB
"Luna" Riekonhovin Full Of Joy AVO EH/4
"Mauri" Riekonhovin Force Majeure AVO ERI/3

Sunnuntaina oli meidän vuoro Alpon kanssa Jyväskylässä. Mäyräkoirat arvosteli italialainen Jari Spagna Rosario. Alpolla oli tänään hyvä päivä, ei mitään yllättäviä temppuja ja jumpitteluja.

"Alpo" Blue Beret´s Alfons AVO ERI/3

Arvostelu: 2 years. Bite correct. Temperament is sufficient. Good ears. Excellent coat. Sufficient chest. Correct size. Good angulation. Correct tail. Sufficient topline in movement.


 

15.1.2014 Pennut ovat syntyneet kennel Tranbäret´siin
Aamulla sain tekstiviestinä kuvan kahdesta pienestä pennusta. "Mollyn" (Spinnrockens Wilma) synnytys oli alkanut ja siinähän se päivä meni kuulumisia odotellessa. Lopputuloksena kahdeksan pentua, 3 urosta ja 5 narttua. Isot onnittelut Ruotsiin kennel Tranbäret´sin ensimmäisestä pentueesta!

» Lisätietoja pentueesta


Pennut muutaman tunnin ikäisinä
© Beatrice Svarvare


 

12.1.2014 Kajaani KV & Lahti rn
Kajaanissa aussiet arvosteli suomalainen Maija Sylgrén. Näytillä oli pohjoisen lapset, eli "Selma" Riekonhovin Full Of Faith valioluokassa ja "Niilo" Riekonhovin Fiddle-De-Dee avoimessa luokassa. Selma vei voiton nartuissa ollen VSP kera CACIBin. Niilo ERI/2 PU3 VARA-CACIB. Onnittelut hienoista tuloksista!

Etelämpänä oli Lahden ryhmänäyttely, missä aussiet arvostelu Hilkka Salohalla Suomesta. Näytillä oli "Fixu" Glenhouse´s Amazing Lady Luck nuorten luokassa. Tuloksena EH/4. Onnittelut Fixulle ja Jusulle!


"Fixu" Glenhouse´s Amazing Lady Luck
© Rosa Korander


 

3.1.2014 Terveystuloksia
Tysonin poika "Aatu" Glenhouse´s Around The Clock kävi viime vuoden lopulla lonkka-, kyynär- ja selkäkuvissa: Lonkat B/A, kyynärät 0/0. Selästä löytyi 8 lannenikamaa.