ETUSIVU
ESITTELY
KOIRAT
UUTISIA
KUVIA
LINKIT

  

Olen Ida Nieminen Kangasalta. Samaan huusholliin kuuluu avomieheni Juha-Matti ja tyttäremme Iris sekä australianpaimenkoira Tyson. Vanhempieni luona asuvat australianpaimenkoira Hyrrä, karkeakarvainen mäyräkoira Alpo sekä kotikissa Matti. Toby-partis viettää eläkepäiviään Tampereella siskonpoikani Heikin luona.

Koiria on perheessäni ollut aina ja niitä varmasti tulee aina olemaan. Koiramme ovat seurakoiria ja viime vuosina harrastaminen on jäänyt vähemmälle. Näyttelyissä käymme silloin tällöin, mutta muuten vietämme rauhallista kotielämää seniori-Tysonin kanssa.

Olen käynyt kasvattajan peruskurssin vuonna 2009 ja jatkokurssin vuonna 2013. Kennelnimen anominen on ollut harkinnassa. Kasvatus kiinnostaa, mutta olen ollut vuosia vannoutunut urosten omistaja, joten kasvatus osaltani on koskenut koirieni jälkeläisten kasvun seuraamista ja toisilta kasvattajilta uuden oppimista.

Toivottavasti viihdyt sivuillamme ja tulet toistekin! Parhaiten minuun saa yhteyden sähköpostitse ida.l.nieminen(a)gmail.com.